čtvrtek 19. ledna 2012

Ocenění od Painky - myslím, že bude hřát už napořád :o)

Dostalo se mi krásného ocenění od šikulky, která má přezdívku PAINKA. Určitě jukněte k ní na


, je neuvěřitelně šikovnááá a s šicím strojem vykouzlí vždy krásu.


Tímto Pavlínko ti moc děkuji a ocenění se moc vážím a budu si ho střežit :o) ♥


Pravidla ve zkratce: Nech odkaz na osobu, která ti ocenění udělila. Vyber 5 dalších blogů, které chceš ocenit, tyto blogy nesmí mít víc než 200 pravidelných členů. Všem nominovaným zanech vzkaz na jejich blogu, ať vědí o ocenění. Ocenění umísti i na svém blogu.
Moje nominace jsou:
http://jamala-jamala.blogspot.com/   -  Je neuvěřitelně šikovnáá a neváhá pro nás vytvořit návod a nafotit ho. Má spoustu nápadů a realizuje. Je to velká šikulka.
http://kopacci.blogspot.com/ - Má zlaté ruce a úžasnou představivost. Myslím, že ušije naprosto cokoliv. Její propracované postavičky jsou neuvěřitelné. Mrkněte, stojí to za to :o).
http://metudka.blogspot.com/ - Drátkování u Metudky je krásný blog a doma její tvorbu obdivuji každý den, protože tuhle krásu jsem prostě musela mít i doma. Dokonce jsem si pořídila drátek, kleště, že se do toho pustím také, ale zatím na to nikdy nedošlo. Z její tvorby jsem opravdu paf, jako krásu dokáže z drátků !!!
http://handmadebyklara.blogspot.com/ - Když pominu, že Klárku mám moc ráda pro její optimismus a krásu jejího srdíčka, je to neuvěřitelně všestranně nadaná holčina. Malování na porcelá, nádherná přání a šití mi kolikrát vyrazí dech. :o)
http://dancha.webnode.cz/ - Pro mne královna polštářků. Veselé a zároveň hravé a ty úřasné básničky. Určitě stojí za to nakouknout :o)
Děkuji a přeji všem hezký den :o)



4 komentáře:

  1. Zuzulínku, gratuluju! Jsem ráda, že štafetka doputovala až k tobě. Ty jsi totiž můj kůň :o))
    holt 5 je prostě málo.
    A běžím si uložit i další holky, tak děkuju za rozšíření obzorů.

    OdpovědětVymazat
  2. Ahoj. Gratuluji k Tvému ocenění. Pochopitelně děkuji za Tvůj výběr, ale zavazuje mne to, abych konečně ušila něco pořádného! Do drátování se určitě pusť, určitě Ti to půjde. Já jsem dělala nejčastěji svíčky, jelikož na hrubší dráty nemám ruce. Moc mne to bavilo. Ještě jednou dík. Jana

    OdpovědětVymazat
  3. Zuzi, gratuluji k ocenění!!! :-) Hezkou neděli! J.

    OdpovědětVymazat